Σχετικά με το συνέδριο

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να διοργανώσουμε το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων, από 27 έως 29 Νοεμβρίου 2020, στην Αθήνα, στους φιλόξενους χώρους του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.

Το Συνέδριο, με κεντρικό θέμα την Ενιαία Υγεία, διοργανώνεται υπό τη σκιά των συνθηκών έκτακτης ανάγκης που θέτει παγκοσμίως η επιδημία του κορωναϊού SARSCoV-2. Για την αντιμετώπιση αυτής αλλά και άλλων συμβάντων Δημόσιας Υγείας, μεγαλύτερης ή μικρότερης σημασίας και έντασης, η  προσέγγιση  της Ενιαίας Υγείας, όπως εκφράστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, προσβλέπει στο σχεδιασμό και εφαρμογή πολιτικών υγείας, νομοθετικών ρυθμίσεων και έρευνας για τις οποίες απαιτείται η συνεργασία πολλών κοινωνικών τομέων ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα για την Δημόσια Υγεία.

Οι Βιοεπιστήμονες στελεχώνουν, έχοντας ενεργό επιστημονικό ρόλο στους περισσότερους από τους εμπλεκόμενους τομείς, στην υγεία, στα τρόφιμα, στο περιβάλλον, στην σχετική εκπαίδευση, στην έρευνα και στη μαχόμενη καθημερινότητα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να πλαισιώσετε το συνέδριο με την παρουσία σας, την εμπειρία και τις ιδέες σας, ώστε να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο, ικανό να αντιμετωπίσει  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  κρίσεις  όπως αυτή που βιώνουμε.