4η (Έκτακτη) Ανακοίνωση Συνεδρίου

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ανακοινώνει ότι, βάσει των απαιτήσεων οι οποίες προέρχονται από το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο (λόγω πανδημίας covid-19) σε σχέση με την διεξαγωγή συνεδρίων που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ε.Β. θα υλοποιηθεί σε «υβριδική» μορφή, δηλαδή ένα τμήμα του ηλεκτρονικό, και ένα τμήμα του με ζωντανή παρουσία.

Ειδικότερα:

Live streamingΣτρογγυλές Τράπεζες
Ομιλίες
Παρουσιάσεις Εργασιών
Δια ζώσηςWorkshops

Η παρακολούθηση όλων των συνεδριών που θα μεταδοθούν σε livestreaming θα γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου και θα είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ σε όσους εγγραφούν στο συνέδριο.

Η προεγγραφή και η εγγραφή στο Συνέδριο, αλλά και η εγγραφή στα workshops, θα γίνεται πλέον ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου (δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο χώρο του Συνεδρίου), και θα καθίσταται έγκυρη ΜΟΝΟ μετά την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στον παρακάτω λογαριασμό της ΠΕΒ

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογ. : 6749 -113614- 229

IBAN: GR29 0171 7490 0067 4911 3614 229

Δικαιούχος : Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία εγγραφής στο συνέδριο, τη διαδικασία εγγραφής στα workshop, την υποβολή εργασιών, και τη παρακολούθηση του συνεδρίου θα ανακοινωθούν σύντομα σε επόμενη ανακοίνωση.

Την 4η Έκτακτη Ανακοίνωση του Συνεδρίου μπορείτε να τη βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Social Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter